Be special - furnizor Accesorii in Teleorman | SaveTheDate.ro

workshop ghidul complet de organizare a nuntii
Be special

Be special, Accesorii - Videle

Strada Republicii, Bl. P60, Sc. B
Videle,Teleorman

Vezi date contact

Bijuteriile din metale pretioase comercializate de BeSpecial.ro sunt verificate si certificate de directia ANPC din cadrul Bancii Nationale si poarta marcajul BNR care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat. Toate bijuteriile din metale pretioase se livreaza in cutiute de bijuterii si plicuri antisoc (ambalaj oferit gratuit). Bijuteriile fantezie si bijuteriile din otel inoxidabil sunt livrate in plicuri antisoc, oferite tot gratuit.

Costul de livrare prin curierat a bijuteriilor este subventionat partial de BeSpecial.ro, fiind de doar 13 lei indiferent de metoda de livrare, de destinatia sau de greutatea coletului, in timp ce pentru comenzile de peste 300 lei livrarea este gratuita! In plus, toate taxele si comisioanele aferente platilor online (cu cardul) si prin ramburs sunt suportate de magazinul nostru! Toate stocurile bijuteriilor sunt actualizate zilnic (dispunem de stocuri proprii), iar pentru bijuteriile / marimile care nu sunt in stoc exista posibilitatea de a face precomenzi. In plus, puteti returna bijuteriile cumparate in 10 zile de la primire, fara invocarea vreunui motiv (cu conditia sa nu fie purtate / deteriorate).

Magazinul BeSpecial.ro isi diversifica in permanenta gama de bijuterii si accesorii si lanseaza frecvent oferte promotionale, iar in cazul in care doriti sa va informam in momentul in care lansam promotii / modele noi de bijuterii, va invitam sa va faceti un cont si sa bifati casuta de primire a informarilor comerciale (formularul este foarte simplu si dureaza doar 1 minut!)

Comentarii
Contacteaza furnizorul

Be special

Incepe aici

Primeste lista ta personalizata "de facut"

Trimite data
workshop ghidul complet de organizare a nuntii
Oferte Speciale
 • Invitatie bilet de avion
  2.50 RON
 • Invitatie bilet Old Train
  2.80 RON
 • Invitatie de nunta Paris
  2.30 RON
 • Invitatie de nunta Ruby
  3.80 RON
 • Invitatie Fairy Garden
  2.50 RON
 • Invitatie roz cu flori de cires Cherry Blossom
  3.50 RON
 • Invitatie Soft Damask
  3.50 RON