Lista de invitati | SaveTheDate.ro

workshop ghidul complet de organizare a nuntii

Uneltele SaveTheDate

Lista de invitati

  Lista de invitati de pe SaveTheDate este cel mai simplu mod de a crea si de a tine evidenta invitatilor la nunta ta, indiferent daca vrei sa salvezi datele de contact sau sa salvezi confirmarea de participare a lor. Chiar mai mult, Lista de invitati este complet interactiva si personalizabila pentru a va ajuta si a va ghida fara efort prin toate, de la invitatii pana la cardurile de multumire.
  Incepe sa folosesti Lista de invitati prin crearea unei liste generale a persoanelor pe care vrei sa le inviti la nunta. Poti apoi sa filtrezi lista pe grupuri (cum ar fi "Familia miresei", "Colegii mirelui") sau chiar pe evenimente (Petrecerea burlacilor, Ciorba de potroace, etc.). Mai departe, Lista de invitati te ajuta sa salvezi datele de contact ale invitatiilor si sa stii ce invitatii ai trimis. Apoi, foloseste Lista de invitati pentru a gestiona confirmarile de participare si chiar pentru a tine un jurnal al cadourilor trimise pentru a scrie carduri de multumire mai tarziu.
  Pentru a beneficia de toate functionalitatile Listei de invitati SaveTheDate, va trebui sa iti creezi un cont (dureaza 1 minut!).
Esti deja membru? Intra in cont!